Despre noi

Mandaloun  Premium Gastronomy

Mohammad Murad, proprietarul și Președinte Phoenicia Hotels, a decis în 2017 să împartășească celor care își doresc o experință memorabilă într-un restaurant a la carte, expertiza sa și a echipei sale de specialiști de aproape 30 de ani, în gastronomia romanească, cât și în cea internațională sub numele Mandaloun.

Începută în anul 1992 cu lanțul de restaurante Springtime, continuată și dezvoltată an de an în restaurantele hotelurilor: Majestic Mamaia, Perla Mamaia, Majestic Olimp, Majestic Jupiter și mai apoi cu restaurantele hotelurilor din lanțul Phoenicia: Phoenicia Grand Hotel, Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury, Phoenicia Royal, Lido by Phoenicia, Phoenicia Boutique și Phoenicia Blue View, gastronomia promovată a fost intodeuna de inalt nivel.

Restaurantele Mandalon sunt gândite să mulțumească cele mai exigente gusturi atunci când vine vorba de gastronomia libaneză, dar și cea franțuzească, italiană, nord și sud americană.

Calitatea ingredintelor folosite, originalitatea rețetelor, servirea ireproșabilă, design-ul încântător al locațiilor, mobilierul aparte și atmosfera creată în saloane, fac din restaurantele Mandaloun locația perfectă pentru un business lunch, o cină intimă sau un eveniment privat.

Primul restaurant Mandaloun a fost deschis în anul 2018 în cartierul Aviatiei, devenind din prima zi o locație de referință în peisajul gastronomic bucureștean.

La finalul anului 2021 vor fi inaugurate alte două noi locații:

Mandaloun Maison  ce va fi deschis  la jumatatea lunii decembrie în cartierul Dorobanți, într-o vilă cochetă a cărei arhitectură amintește de perioada interbelică

și

Mandaloun Chateau ce va fi deschis în ultimele zile ale anului 2021 sau la începutul anului 2022, fiind situat în cea mai populară stațiune de pe Valea Prahovei – Sinaia, într-un mic „castel” din cartierul Cumpatu, lânga Casa Memorială George Enescu.